Έβαλε πλώρη η νέα θεατρική ομάδα της Λάρνακας με την Βαλεντίνα Σοφοκλέους


Πηγή: skalatimes.com

Ξεκίνησε, χθες Πέμπτη, το ταξίδι μιας πρωτοποριακής ιδέας που είχε η ηθοποιός Βαλεντίνα Σοφοκλέους και που αφορά όλη τη πόλη, το κόσμο του θεάτρου.

Την ιδέα που είχε μοιραστεί η γνωστή ηθοποιός με τον κόσμο του πολιτισμού και τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και τον Πρόεδρο της επιτροπής πολιτιστικών του Δήμου Λάρνακας, Άθω Καζαντζή, σε σχετική εκδήλωση που είχε γίνει τον Οκτώβριο, έβαλε χθες σε μια τροχιά, έχοντας δίπλα της καταξιωμένα ονόματα του θεάτρου, της τηλεόρασης και του χορού, καθώς και μια πλειάδα από νέα άνεργα παιδιά, ηθοποιούς, της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Δίπλα στην Βαλεντίνα, ο Βραβευμένος θεατρικός Συγγραφέας Κώστας Μαννούρης, ο θεατρολόγος (σεναριογράφος, θεατρικός συγγραφέας, παραγωγός, ηθοποιός) Σπύρος Σπύρου, ο γνωστός βραβευμένος ηθοποιός και σεναριογράφος Γιάννης Κόκκινος, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Χρίστος Νικολάου, αλλά και η χορογράφος της πόλης μας Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα.
Για την Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά, η τελευταία επιτυχία της στο θεατρικό σανίδι έχει γράψει ιστορία (“Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου”).

 

 

 

 

 

 

 

 

“Αυτό που επιχειρεί να κάνει η Βαλεντίνα δεν έχει ξαναγίνει στη πόλη μας, μια θεατρική ομάδα, ανοικτή αγκαλιά για όλο το κόσμο του θεάτρου της πόλης” μας είπε πηγή που γνωρίζει την ομάδα.

Στη χθεσινή πρώτη συνάντηση, η Βαλεντίνα μαζί με τους συνεργάτες της έβλεπαν ένα ένα τα παιδιά (ηθοποιούς) οι οποίοι είχαν τρία λεπτά στη διάθεση τους για να παρουσιάσουν κάτι πάνω στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου Λάρνακας.

“Ευχαριστώ το Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα, τον Δήμο Λάρνακας γενικότερα και ιδιαίτερα τον Άκη Ιωάννου για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου σε αυτή τη πρώτη μας συνάντηση με την ομάδα. Χθες στο σανίδι ανέβηκαν περίπου 20 παιδιά, 20 ηθοποιοί, γεμάτοι ταλέντο κι αγάπη γι αυτό που κάνουν. Παιδιά που είδαν τα όνειρα τους να τσακίζονται λόγω πανδημίας και τώρα με το στήσιμο αυτής της ομάδας γέμισαν αισιοδοξία. Γιατί τι θέλουμε εμείς οι καλλιτέχνες; Να δημιουργούμε, να προσφέρουμε πολιτισμό. Αφήστε μας λοιπόν να προσφέρουμε πολιτισμό! Δέστε! Ο πολιτισμός μιλα!” δήλωσε στο SkalaTimes η Βαλεντίνα Σοφοκλέους.

Όσο για το πρώτο έργο που αναμένεται να ανεβάσει η θεατρική ομάδα; Ένα αριστούργημα ξένου συγγραφέα….Περισσότερα στο σχετικό αυριανό φωτορεπορτάζ του SkalaTimes.Κύριες Ειδήσεις

Translate »