Άρχισαν οι εκδηλώσεις του «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2019»


Άρχισαν τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019, οι εκδηλώσεις του «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2019», το οποίο διοργανώνεται από το Δήμο Λάρνακας. Η έναρξη του Φεστιβάλ έγινε με την συναυλία «Η Μουσική είναι Ζωή» με τους Μαρινέλλα , Κώστας Μακεδόνας, Έλενα Παπαρίζου και Ήβη Αδάμου.

 

 

Ακολουθούν θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, με τις εκδηλώσεις να διαρκούν μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2019.

Το Φεστιβάλ Λάρνακας, ένας θεσμός πλέον ξεχωριστής εμβέλειας και μεγέθους, με ένα άνευ προηγουμένου διεθνές εκτόπισμα και αριθμό θεατών, κατάφερε να δημιουργήσει τη διαφορετικότητα, για 34 χρόνια τώρα.

Στόχος του Φεστιβάλ Λάρνακας, ήταν και είναι να αγγίξει το πλατύ κοινό μέσα από ένα ευρύ και πολυμορφικό φάσμα πολιτιστικών τομέων, έχοντας πάντοτε την ποιότητα, σαν κύριο συστατικό της διοργάνωσης. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που μεγάλες παρουσίες από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού, της ποίησης και του χορού δίνουν δυναμικά το παρόν τους κάθε χρόνο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι διακρίθηκε με την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση EFFE, για το επίπεδο ποιότητας του, δίνοντας του μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα Φεστιβάλ της Ευρώπης.

Οι φετινές εκδηλώσεις, όπως και κάθε χρόνο,  φιλοξενούνται στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, στο Κηποθέατρο του Μεσαιωνικού Κάστρου, στο χώρο του Αρχαίου Κιτίου και στο χώρο του παλιού Υδραγωγείου «ΚΑΜΑΡΕΣ».

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λάρνακας, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, προσφέρει δωρεάν είσοδο σε δυο παραστάσεις. Συγκεκριμένα, στις 21 Ιουνίου 2019, στο Μεσαιωνικό Κάστρο  την  μουσικο-ποιητική βραδιά αφιερωμένη στον Νίκο Γκάτσο «Φύσα αεράκι φύσα με…» και στις 26 Ιουλίου 2019, στο παλιό Υδραγωγείο «ΚΑΜΑΡΕΣ» την συναυλία «Τι έχει μείνει απ’ την φωτιά» με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα  και Νίκο Πορτοκάλογλου.

 

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »