Ανοίγει αύριο το Estrella Λάρνακας


To δημοφιλές θεσσαλονικιώτικο μαγαζί, με το θρυλικό μπουγατσάν, που η φήμη του έφτασε μέχρι τους New York Times ήρθε για να μείνει για τα καλά στην Κύπρο και να επεκταθεί σε ολόκληρο το νησί.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του Estrella Limassol που συμπλήρωσε πριν από μερικές μέρες τον πρώτο χρόνο ζωής του και το άνοιγμα του Estrella Pafos το γνωστό ελληνικό franchise ανοίγει αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και επίσημα το τρίτο του κατάστημα που θα βρίσκεται στην πόλη της Λάρνακας.

Το νέο κατάστημα
Το τρίτο Estrella ανοίγει αύριο στη Λάρνακα, πολύ κοντά στις Φοινικούδες, στην οδό Νικόλαου Λανίτη, πολύ κοντά στο δημαρχείο της πόλης του Ζήνωνα. Το νέο Estrella παρουσιάζει μία ιδιαιτερότητα που θα το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Θα στεγάζεται σε ένα πανέμορφο, παλιό αρχοντικό σπίτι, με τοξοτές καμάρες στο εσωτερικό, με εσωτερική αυλή και θα έχει μία πιο κλασική προσέγγιση όσον αφορά στη διακόσμησή πράγμα που θα το κάνει ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά της αλυσίδας των Estrella.

Ετοιμάσου λοιπόν από αύριο να γευτείς πλέον και στην Λάρνακα το φημισμένο μπουγατσάν και τα υπόλοιπα πιάτα του Estrella.

Σύντομα και στο Λονδίνο
Το Estrella επεκτείνεται σύντομα και εκτός ελληνικών και κυπριακών συνόρων αφού αυτή την περίοδο αναζητά το κατάστημα που θα στεγάσει το πρώτο της κατάστημα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Πηγή: timeoutcyprus.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »