Η εκπληκτική Ιταλίδα Deborah De Luca έρχεται στην πόλη μας


Γεννημένη κάτω από τη σκιά  του Scampia, στη δύσκολη γειτονιά της Νάπολης. Γεννήθηκε λοιπόν το 1980 όπου και ξεκίνησε  την καριέρα της στον κόσμο της μουσικής. Εργάσθηκε πολύ σκληρά, ξεκινώντας ως σερβιτόρα σε πολλά κλαμπ και στη συνέχεια ως χορεύτρια για πολλά χρόνια ως ότου να της δοθεί η ευκαιρία για να αναδείξει το  ταλέντο της.

Αποτέλεσμα εικόνας για deborah de luca

Αρχικά όμως η Ιταλίδα καλλονή μετακόμισε στη Βόρεια Ιταλία όπου και ξεκίνησε μια διαδρομή σπουδών στον κόσμο της μόδας, αλλά δεν άργησε να ανακαλύψει το πραγματικό της πάθος, που δεν ήταν άλλο παρά η μουσική, και η ικανότητα της να ξεσηκώνει το κοινό των dance floors με τις μοναδικές επιλογές της. Στην συνέχεια επιστρέφοντας στη γενέτειρα της την Νάπολι γνώρισε τον παραγωγό και dj  Giuseppe Cennamo, (Desolat – Sci + Tech – 8bit – Carillon), που στάθηκε ο μέντορας της και την καθοδήγησε στο να ανακαλύψει τους δικούς της μουσικούς προορισμούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για deborah de luca
Τα κομμάτια της βρέθηκαν απέκτησαν θετικά αποτελέσματα σε γνωστά ονόματα στον κόσμο του DJing, όπως Μάγδα, Dj Ralf, κάποιος άλλος και Layo & Buswaka. Παρ’ολα αυτά η μουσική της μέσα σε λίγα χρόνια, έγινε ένα εμπορικό σήμα υψηλής ποιότητας.
Σήμερα,η Deborah De Luca παίζει σε πολλά clubs σε όλο τον κόσμο όπως Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Ελβετία, Γερμανία, το Μαρόκο, τη Σλοβενία, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Αρμενία, τη Ρωσία, την Αμερική και τώρα και στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην πόλη μας για να προκαλέσει πανικό. Συνεχίζει να παράγει πάντα φρέσκα και πρωτοποριακή μουσική, αν και δεν ανήκει σε κανένα μουσικό τάση, αλλά συμβιβάζει πάντα διαφορετικά γούστα.  

Αποτέλεσμα εικόνας για deborah de luca

Πληροφορίες:

Παρασκευή 17 Φερβουαρίου στο Ammos Beach Bar στις 14:00.

Τιμή Εισόδου: 10 ευρώ με ένα ποτό

Για περισσότερες πληροφορίες: 24828844

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »