3 παραδοσιακές και 3 εναλλακτικές επιλογές για να περάσεις όμορφα την Τσικνοπέμπτη


Υπάρχουν πολλοί χώροι για καλό φαγητό στην πόλη μας για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν και δεν θα επιλέξουν να καλέσουν φίλους στο σπίτι για να ανάψουν το καθιερωμένο μαγκάλι.  Μοντέρνες αλλά και γραφικές επιλογές με ιδιαίτερα μενού, αλλά και με παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα σε περιμένουν να τις επισκεφθείς αύριο στην πόλη μας.

 

Παραδοσιακά προτείνουμε 

Tαβέρνα Ζήνων

Το πάντρεμα του ξύλου και τηs πέτραs σε συνδυασμό με τη Θαλπωρή του τζακιού και τιs μυρωδιές της «σπιτικής» κουζίνας, μας μεταφέρουν σε εποχές που οι παλαιότεροι θυμούνται με νοσταλγία και οι νεότεροι λαχταρούν να τις ζήσουν κάνοντας την παράδοση τρόπο ζωήs…. Ένας χώρος παραδοσιακός και συνάμα κοσμοπολίτικος που με πολύ μεράκι και αγάπη δημιουργήθηκε για να μπορείτε να απολαύσετε μεζεδάκια για μερακλήδες φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά.

70 002450 – Μακεδονίας 8

 

Μεζεδοπωλείο Βορέας 

Το μεζεδοπωλείο Βορέας βρίσκεται στα στενά δρομάκια του γραφικού χωριού της Ορόκλινης. Η εσωτερική του διακόσμηση αλλά και γενικά η διαμόρφωση του χώρου σε ταξιδεύουν στην Κυπριακή παραδοσιακή παράδοση τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Το μεζεδοπωλείο είναι αφοσιωμένο στην αυθεντική, παραδοσιακή, Κυπριακή κουζίνα την οποία υπηρετεί για χρόνια. Το ταξίδι στη γεύση μπορεί να γίνει μέσα από έναν απολαυστικό μεζέ ή με ατομικές μερίδες.

Μια δεξίωση σε ένα χώρο που περιλαμβάνει παραδοσιακό χτίσμα από το 1903, σίγουρα αποτελεί από μόνο του κάτι ξεχωριστό.

24 647177 – Aνδρέα Δημητρίου, Βορόκλινη

 

To Γλέντι των Γεύσεων  

Το γνωστό ψητοπωλείο της λεωφόρου Φανερωμένης πάντοτε αποτελεί ιδανική επιλογή την ημέρα της Τσικνοπέμπτης. Άλλωστε εκεί καθημερινά γίνεται ένα Γλέντι Γεύσεων..Την Τσικνοπέμπτη θα περίμενε. Οι επιλογές σε κρεατικά πολλές και σίγουρα ο κ. Ευθύμιος και το υπόλοιπο προσωπικό από το πρωί θα ξεκινήσουν να δώσουν άρωμα Τσικνοπέμπτης στη Φανερωμένη.

 

 

Εναλλακτικές επιλογές 

Kalamaki Bar

Το γνωστό Σουβλακοπωλείο των Φοινικούδων δεν σε προκαλεί μόνο για το value for money φαγητό του αλλά και για τον πολύ όμορφο του χώρο. Όμορφoς εσωτερικός χώρος με το συνδυασμό ξύλου και μαύρου χρώματος να δημιουργεί μια διαφορετική διάθεση στον πελάτη. Τα κάρβουνα θα ανάψουν από νωρίς, τα καλαμάκια θα ετοιμαστούν, τα λουκάνικα και παστουρμάδες θα δίνουν και θα παίρνουν και θα γιορτάσουμε την ημέρα με το δικό μας μοναδικό τρόπο.

24 665665 – Λεωφόρος Αθηνών 52

 

The Tudor Inn Bar

O χώρος αποτελεί μια παραδοσιακή Αγγλική pub με πολλά χρόνια ιστορίας,  πολλές ετικέτες από μπίρες, cocktails, homemade κρασόμελο τον χειμώνα. Tex-mex κουζίνα, ζουμερά burgers, λαχμαντζούν και χαλλουμωτές. Στο χώρο θα αύριο θα υπάρχει ζωντανή μουσική jazz. Εκεί θα απολαύσεις τα ζουμερά Burgers, τα απολαυστικά λουκάνικα και θα τσικνίσεις πολύ αλλιώτικα.

96 511065 – Λαλά Μουσταφά Πασιά 28

 

Mazzo Food & Bar 

To όμορφο μαγαζάκι της Κλεάνθη Καλογερά μας καλεί αύριο και μάλιστα κερνά στους εκλεκτούς του πελάτες δωρεάν κρασί σε μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα με ωραία μουσική η οποία είναι κάτι που αναζητά αρκετός κόσμος τέτοιες ημέρες. Στο Mazzo μπορείς να επιλέξεις να τσικνίσεις από το μενού των κυρίως πιάτων του ή από τις επιλογές τάπας που έχει το κατάστημα.

24 644454 – Κλεάνθη Καλογερά 24

Εσύ που θα επιλέξεις να Τσικνίσεις; 

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »