«100 κιθάρες» στο Φεστιβάλ Λάρνακας


Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει την μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο. 100 ΚΙΘΑΡΕΣ! με μαέστρο τον Βαγγέλη Μπουντούνη και Καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αντώνη Κοΐζα.

 

Ο Βαγγέλης Μπουντούνης μετά από τις συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Ηρώδειο θα διευθύνει την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου με ‘‘100 Κιθάρες’’ σε μια μοναδική συναυλία στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λάρνακας 2017. Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ.

 

Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττουν οι σολίστ Γιώργος και Στέλιος Γκόλγκαρης,  Μάρω Ραζή και οι βιρτουόζοι των εγχόρδων «String Demons» (Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη). Συμμετέχουν τα Κιθαριστικά Σύνολα: Acordes Guitar Ensemble, Cyprus Guitar Trio, Rumba Attack και το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας υπό την διεύθυνση του Ανδρέα Γερολέμου. Τραγούδι: Μάριος Ανδρέου, Στάλω Παπαδοπούλου.

 

Το πρόγραμμα αποτελεί μια μουσική περιήγηση σε εμβληματικά έργα της παγκοσμίας και ελληνικής μουσικής. Εισιτήρια προπωλούνται: www.SoldoutTickets.com.cy, και σε όλα τα περίπτερα soeasy.Πάφος TimeOut, Παραλίμνι  In N Out και στο Ταμείου του Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας (24665795). Τιμή εισιτηρίου €15 & 10 (παιδιά κάτω των12 χρονών) Πληροφορίες: 99430654

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »