1η Διεθνή Έκθεση Εικαστικών Τεχνών τύπου Biennale, Biennale Larnaca 2018


Ως γνωστό ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει στην 1η Διεθνή Έκθεση Εικαστικών Τεχνών τύπου Biennale, Biennale Larnaca 2018. Διοργανωτές είναι μια ομάδα καλλιτεχνών και φιλότεχνων. Πέρα από το εκθεσιακό μέρος, φιλοξενούνται καλλιτεχνικές και πολιτιστικές διοργανώσεις στην πόλη και επαρχία Λάρνακας. Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει με δύο από τις 25 παράλληλες δράσεις, γεγονός αξιοσημείωτο, που φανερώνει την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του Δήμου Αθηένου για τον πολιτισμό και τις τέχνες, γενικότερα.

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα «Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Μύθοι και πραγματικότητες» για τους έφηβους και νέους, στο Πολυκέντρο Νεότητας Αθηένου. Εισηγητής θα είναι η κυρία Δέσποινα Μαγγανή – Παστού, Σύμβουλος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Δημοτικός Σύμβουλος Αθηένου. Θα ακολουθήσει στις 20:00, ένα ενδιαφέρον διαδραστικό παιχνίδι στο Χάνι του Μεστάνα, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Πολυκέντρο Νεότητας, με τίτλο “Xymplexis”. Το διαδραστικό συμβάν θα συντονίζεται από τον εικαστικό Μιχάλη Ηλία και τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο δισκοθέτης Αριστόδημος. Η είσοδος είναι δωρεάν και θα διατίθενται ποτά προς πώληση.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν, στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου τα εγκαίνια των Ανοικτών Βιβλιοθηκών, που σκοπός  τους είναι η καλλιέργεια της κουλτούρας «δανείζομαι-επιστρέφω-σέβομαι», αφού ο κάθε δημότης έχει την ευχέρεια δανεισμού και επιστροφής βιβλίων σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »