Έρχεται το Super KIDS Super Parents από το Excellence Institute


Ζούμε σε μία εποχή συνεχών μεταβολών και αστραπιαίων αλλαγών στις δομές της κοινωνίας μας. Τα παιδιά – περισσότερο από ποτέ – χρειάζονται να αναπτύξουν δεξιότητες ζωής για να έχουν περισσότερες πιθανότητες μελλοντικά να πετύχουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Έχουμε την τάση να ξεχνάμε ότι για να προσθέτει η κεκτημένη  γνώση αξία στις ζωές μας πρέπει να μπορούμε όχι μόνο να την εφαρμόσουμε αλλά και να γίνουμε άριστοι συνθέτες των κομματιών της.

 

Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ζωής σε Παιδιά!

Παρουσίαση και εγγραφές στο πρόγραμμα που θα τρέξει από Σάββατο 10 Ιουνίου,  10.00π.μ

 

Αύριο Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 6.30μ.μ 

Η άριστα επιστημονικά καταρτισμένη ομάδα μας σας καλωσορίζει σε ένα από τα πιο πολύτιμα ταξίδια ζωής με σκοπό την κατάκτηση της προσωπικής αυτογνωσίας και προορισμό την προσωπική ευτυχία των παιδιών μας.

Κυρίαρχος στόχος του πρωτοποριακού μας προγράμματος είναι η ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών ηλικίας από 5 μέχρι 12 ετών. Τα παιδιά, μέσω βιωματικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων, θα αποκτήσουν τη δυνατότητα αντίληψης, λεκτικοποίησης και χειρισμού των συναισθημάτων τους ενώ παράλληλα θα ενδυναμώσουν τον αυτοέλεγχο, την ενσυναίσθηση και την ποιοτική επικοινωνία τους.

Επίσης, θα καλλιεργήσουν δεξιότητες επίλυσης συγκρούσεων και προβλημάτων και θα διδαχθούν την προσωπική υπευθυνότητα, την αυτοεπίγνωση και αυτοαποδοχή. Θα αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση και την κριτική τους σκέψη κατά τρόπο απρόσμενα θαυμαστό, θα πιστέψουν στον εαυτό τους, θα έχουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, θα δίνουν και θα λαμβάνουν απλόχερα αγάπη. Επίσης, μέσα από το πρόγραμμα, θα προσφέρουμε ένα επιστημονικά θεμελιωμένο και πρακτικό οδηγό στους γονείς που επιθυμούν να χαρίσουν στα παιδιά τους ένα βασικό εργαλείο για τη ζωή.

Στόχος μας, όλοι μαζί να αναθρέψουμε ηθικά και υπεύθυνα άτομα που θα συνεισφέρουν στην κοινωνία, θα έχουν δική τους βούληση κάνοντας τις δικές τους επιλογές, θα νιώθουν ευγνωμοσύνη για όσα πετυχαίνουν, αξιοποιώντας τις μοναδικές τους ικανότητες και ταλέντα. Θα χαίρονται τη ζωής και τις απολαύσεις της, θα έχουν καλές σχέσεις με τους φίλους τους, θα έχουν επιτυχημένους γάμους και τέλος θα γίνουν οι ίδιοι καλοί γονείς!

Δείτε εδώ τό event 

Tina Poullidi Neophytou



Κύριες Ειδήσεις





Translate »