Το «The Music Room» στις Φοινικούδες!


Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.wiseonline.com.cy σε συνεργασία με τοAndreas Gerolemou School of Music και το Excellence Institute παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Λάρνακα μία μοναδική έκθεση αφιερωμένη σε πρωτότυπα ΜΟΥΣΙΚΑ δώρα!

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017
EVENTO CAFE
Φοινικούδες
(11:30 – 22:00)

Γνωρίστε τον υπέροχο κόσμο της Μουσικής, μέσα από μία ΝΕΑ εντυπωσιακή συλλογή από καινοτόμες ιδέες για δώρα και όχι μόνον! Για Μουσικούς, δασκάλους, μαθητές, ωδεία και όλους τους λάτρεις της Μουσικής.

Απολαύστε μια ευχάριστη μουσική διαδρομή προς τη νέα σεζόν, μέσα από τον μουσικό κόσμο του ‘The Music Room’ του WISEONLINE.COM.CY.

Διαγωνισμοί, δωράκια και ροφήματα με τις αγορές σας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχει Μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Ωδείο Α. Γερολέμου, ενώ το Τμήμα Δημιουργικών Τεχνών του Excellence Institute θα δημιουργεί κατασκευές εμπνευσμένες από τον χώρο της Μουσικής! Όλα τα παιδιά εκεί! 🙂

Το «The Music Room» φιλοξενεί τον θαυμαστό κόσμο της Βιέννης, της πόλης που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κλασική μουσική και σας υπόσχεται υπέροχες ιδέες για απίστευτα δώρα που όλοι οι φίλοι της Μουσικής θα εκτιμήσουν. Τα ευφάνταστα προϊόντα από πορσελάνη της ολοκαίνουργιας συλλογής της PPD «Always Creative» θα σας εντυπωσιάσουν ευχάριστα. Μοναδικά δώρα/αξεσουάρ «Katz» και «Vienna World» για μπαλαρίνες και χορευτές θα παρουσιαστούν επίσης στη Λάρνακα.

 

Το "The Music Room" στις Φοινικούδες!

Είστε έτοιμοι για την μεγαλύτερη Μουσική έκθεση της πόλης; #Λάρνακα #Larnaca #music_gifts To Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 το "The Music Room" πάει στις Φοινικούδες! ???? Όλοι οι φίλοι της Μουσικής πάμε Evento CAFE 🙂 Απολαύστε μια ευχάριστη μουσική διαδρομή προς τη νέα σεζόν, μέσα από τον μουσικό κόσμο του 'The Music Room' του www.wiseonline.com.cy #the_music_room #wiseonline

Posted by Wiseonline on Friday, September 8, 2017

Συνδιοργανωτές:
Andreas Gerolemou School of Music Excellence Institute

Υποστηρικτές:
Evento CAFE
PhilWorkz
Katerina Poupazi Dance School Limited
Άννα Μάου Χαραλάμπους
Etoile Dance Studio
School of Music Melpinas Petai
Mon Ballet School
Anima School of Music Noni Komo
Alma Dance Studio- Mάριαμ Μιχαηλίδου
Maria Karamanou
CH Rubber Stamps & Engravings
K.E.Dust Control Ltd.
Humans for Dogs – CY
Center of Psychotherapy and Psychometrics

Χορηγός Επικοινωνίας:
City of Larnaka

Στηρίζει το:
Skala Times

www.wiseonline.com.cy “The Music Room”
Διαδικτυακή Συλλογή Μουσικών Δώρων
Εδώ που η τέχνη της διακόσμησης συναντά τη ΜουσικήΚύριες Ειδήσεις

Translate »