Τα Costa Coffee επιστρέφουν με 11 ανοιχτά καταστήματα


Τα Costa Coffee επιστρέφουν με 11 ανοιχτά καταστήματα και σας περιμένουν για να απολαύσετε τον καφέ σας, στους εξωτερικούς τους χώρους, αλλά και με την υπηρεσία take-away και delivery*.

 

Τα ανοικτά καταστήματα στη Λευκωσία είναι στην Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού, τα δύο καταστήματα στην Έγκωμη, στην Αγίου Νικολάου και Αντρέα Ζάκου, και στις λεωφόρους Καλλιπόλεως, Σταυρού και Μακαρίου.

Στη Λεμεσό ανοίγει το κατάστημα στη Λεωφόρο Μακαρίου και στη Γερμασόγεια, ενώ στην Πάφο το κατάστημα που μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας Costa Coffee θα είναι στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Ανοικτά επίσης τα καταστήματα σε Πρωταρά και Λάρνακα.

Πάντα μας αρέσει όταν φτιάχνουμε για σας τον αγαπημένο σας Costa Coffee. To να μπορούμε όμως να σας υποδεχτούμε ξανά στα καταστήματά μας για να καθίσετε και να τον απολαύσετε κοντά μας, είναι ό, τι καλύτερο! Ανοίξαμε τους εξωτερικούς μας χώρους σύμφωνα με τους κανονισμούς και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά!

Η ομάδα του Costa Coffee σας περιμένει για να ετοιμάσει για εσάς τον αγαπημένο σας καφέ όπως πάντα.

*Η υπηρεσία delivery διατίθεται μέσω online παραγγελίας στο website – www.costacoffee.com.cy/order-online και μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο 77777050 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 08:00 μέχρι τις 19:00.

Η υπηρεσία delivery διατίθεται στη Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »