Πρεμιέρα για την ταινία “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”


Το πρώτο spin-off του “Fast & Furious” είναι εδώ!

 

Μετά από 8 ταινίες και σχεδόν 5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, το ‘Fast & Furious’ παρουσιάζει το πρώτο του spin-off, με τους Dwayne Johnson και Jason Statham να υποδύονται εκ νέου τους ρόλους τους ως Luke Hobbs και Deckard Shaw αντίστοιχα, στη νέα ταινία ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’. Οι δύο σταρ μάλιστα επιβεβαίωσαν ότι δεν θα εμφανιστούν στο ένατο κεφάλαιο του franchise που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2020. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο δημοφιλής stuntman David Leitch (‘Deadpool 2’), ενώ στο cast συμμετέχουν οι Idris Elba και Helen Mirren. Από τότε που ο Hobbs, πιστός πράκτορας της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Shaw, πρώην επίλεκτο μέλος του Βρετανικού Στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015 στο ‘Fast & Furious 7’, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους. Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Brixton απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

Σκηνοθεσία: David LeitchΠρωταγωνιστούν: Dwayne Johnson, Jason Statham, Vanessa Kirby

Διάρκεια: 105′

Πρεμιέρα:1 Αυγούστου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 17.00, 19.45, 22.30

 

Προβολή της ταινίας “Wild Strawberries” στα K-Cineplex

Το μεγάλο αριστούργημα του Σουηδού σκηνοθέτη Ingmar Bergman

Μια από τις πλέον εμβληματικές και σημαντικές ταινίες του Ingmar Bergman, ένα ταξίδι ενδοσκόπησης και αναζήτησης με προορισμό τη συνειδητοποίηση και αποδοχή των αέναων και νομοτελειακά θαρρείς αναπάντητων υπαρξιακών ερωτημάτων που βασανίζουν τον άνθρωπο.

Ο ηλικιωμένος ιατρός Άιζακ Μποργκ ταξιδεύει με το αυτοκίνητό του για την πόλη Λουντ, όπου θα τιμηθεί από το παλιό του πανεπιστήμιο για την 50χρονη καριέρα του. Στο ταξίδι τον συνοδεύει η έγκυος νύφη του Μαριάν, η οποία δεν τρέφει και τα ευγενέστερα των συναισθημάτων για τον εγωπαθή πεθερό της…

Στη διαδρομή, έπειτα και από έναν εφιάλτη που θα τον προβληματίσει, ο ιατρός θα συναντήσει διάφορα πρόσωπα που, συνειρμικά, θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τα όνειρα του παρελθόντος και τις μνήμες μιας ζωής που έχει μείνει πίσω και το ταξίδι του θα μετατραπεί, τελικά, σε μια πνευματική πορεία συμφιλίωσης με το παρελθόν και τους οικείους του, με το υποσυνείδητο να συναντά τους φόβους, τις αυταπάτες και τις διαψεύσεις μιας ζωής, πετυχημένης κοινωνικά, αλλά ακυρωμένης ερωτικά και συναισθηματικά.

Σκηνοθεσία: Ingmar Bergman
Πρωταγωνιστούν: Victor Sjöström, Bibi Andersson, Ingrid Thulin
Διάρκεια: 91′
 K-Cineplex:Καθ στις 20.00

Check In Cyprus - ΑρχικήΚύριες Ειδήσεις

Translate »