Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται αύριο στη Λάρνακα για ένα μοναδικό Stand Up Comedy “Backstage”


Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται για πρώτη φορά στη Λάρνακα με το κωμικό backstage, με αυτοσχεδιασμό, με φωνές, με χαρακτήρες και κωμικές καταστάσεις της διπλανής πόρτας, με ερεθίσματα από το κοινό και παιχνίδια του μυαλού.

 

Μαζί με τον Θανάση Παπαγεωργίου τα δίνουν όλα επί σκηνής για ενάμιση ώρα και βάλε, και σας υπόσχονται γέλια δυνατά! Όλοι άλλωστε γνωρίζουν πως το backstage βγάζει περισσότερο γέλιο από το ίδιο το έργο.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2020, στις 22:00 στο Θέατρο Σκάλα.

Τιμή εισιτηρίου €15

Τα εισητήρια για την πρώτη παράσταση είναι sold out και διαθέσιμα εισητήρια υπάρχουν ΜΟΝΟ για την δεύτερη παράσταση στις 22:00.  

Προπώληση Εισιτηρίων σε όλα τα Mikel στη Λάρνακα.

Έναρξη προπώλησης:10 Ιανουαρίου 2020

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Τσουβέλας 

Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Μπορεί να δραστηριοποιείται ως κωμικός εδώ και περίπου πέντε χρόνια, όμως, έπειτα από την πρώτη guest συμμετοχή του σε ένα βίντεο των «Wixers» του Netwix έγινε από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στις νέες ηλικίες. Στη συνέχεια μπήκε ως μόνιμο μέλος στην ήδη επιτυχημένη ομάδα που μετονομάστηκε σε «ΓΙΩΤΑ 4» και ο χαρακτήρας που έφτιαξε για τις ανάγκες ενός επεισοδίου, ο κυρ Αλέκος -ο κλασικός έφορος που θα συναντήσεις σε τοπικές ομάδες μπάσκετ- έγινε viral χάρη στην ατάκα του: «καλός – καλός» που συνοδεύεται με μια χαρακτηριστική κίνηση του κεφαλιού.

Η δική του εκπομπή, το «Πάρε Πέντε», είναι μια κωμική εγκυκλοπαίδεια αφιερωμένη στα στερεότυπα των καθημερινών ανθρώπων. Kάθε νέο επεισόδιο βρίσκεται στις τάσεις του Ελληνικού YouTube. Παράλληλα, θα τον ακούσεις και καθημερινά στο ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM.

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »