Οι Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ έρχονται στη Λάρνακα


Η κωμωδία που αγαπήσατε επιστρέφει δυναμικά σε όλες τις πόλεις το καλοκαίρι, με επικαιροποιημένα στοιχεία, ξεκαρδιστικές ατάκες και πολλές ανατροπές.

Οι θεατές θα παρακολουθήσουν σε πρώτο πλάνο το ξεχωριστό ερωτικό ειδύλλιο της μοναχοκόρης ενος νεόπλουτου ζεύγους Ελληνοκυπρίων, τη σοκαριστική γνωριμία με τους Συμπεθέρους και μια πλοκή  άκρως ξεκαρδιστική που υπόσχεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η διασκευή των κειμένων και η σκηνοθετική σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη  ενεργοποιεί με μαεστρία όλα τα στοιχεία μιας κλασικής και επίκαιρης κωμωδίας, που καυτηριάζουν  με εύσχημο τρόπο τα κακώς κείμενα της σύγχρονης κυπριακής  κοινωνίας.

Στην σκηνή μαζί με τον Λώρη Λοϊζίδη ανεβαίνουν αγαπημένοι ηθοποιοί όπως ο Μιχάλης Σοφοκλέους, η Πένυ Φοινίρη, η Μαρία Μαστρίδου, η Στέλλα Φιλιππίδου, ο Αντρέας Μακρής, ο Γιώργος Κυριάκου, ο Γιώργος Ευαγόρου και η Σαββίνα Γεωργίου.

Τον σχεδιασμό σκηνικών και κοστουμιών ανέλαβε ο Γιώργος Γιάννου , τον σχεδιασμό φωτισμού η Καρολίνα Σπύρου, ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι η Μαρία Παπακώστα. Την παραγωγή ανέλαβε η Pirasmos productions.

Αναλυτικά oi παραστάσεις:

Αμφιθέατρο Ιδαλίου 9, 10 Ιουνίου

Αρχαίο θέατρο Κουρίου 13,14 και 15 Ιουνίου

Δερύνεια 16, 17 Ιουνίου

Σκαλί Αγλαντζιάς 21,22,23 και 24 Ιουνίου

Aμφιθέατρο Τάλας στην Πάφο 29, 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου

Aμφιθέατρο Δρομολαξιάς4, 5 Ιουλίου

Παττίχειο αμφιθέατρο Λάρνακας, 1η και 2 Σεπτεμβρίου

Συνοδοιπόροι σε όλες μας τις παραστάσεις θα είναι και φέτος  οι εθελοντές του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος οι οποίοι θα πραγματοποιούν δειγματοληψίες για ενίσχυση του Κυπριακού αρχείου εθελοντών δοτών του Καραϊσκάκειου  ιδρύματος…για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας από την SoldOut tickets κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο  https://bit.ly/3JmyOFx

Επίσης εισιτήρια προπωλούνται σε όλα τα καταστήματα Stephanis και στα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών των υπεραγορών Άλφαμεγα.

Πληροφορίες 70001910Κύριες Ειδήσεις

Translate »