Οι ομπρέλες που έδωσαν χρώμα στην πλατεία της Καλαβασού


Πηγή: checkincyprus.com

Τις τελευταίες μέρες, μια πανέμορφη εγκατάσταση από πολύχρωμες ομπρέλες έχει χαρίσει χρώμα σε ένα από τα πιο γνωστά χωριά της επαρχίας Λάρνακας, το οποίο μάλιστα διαθέτει μία από τις πιο όμορφες πλατείες.

Ένα λοιπόν από τα πιο φημισμένα σημεία του χωριού Καλαβασός, πλημμυρίζει πλέον από ομπρέλες…. σε κόκκινο, λευκό και μπλε χρώμα. Η ομπρέλα είναι ένα σύμβολο προστασίας, παρέχει όμως και σκίαση αλλά και μία καλλιτεχνική πινελιά στο όμορφο χωριό.

Πέρα από τις ομπρέλες, που κρέμονται από ψηλά, στολίζοντας το χώρο, ολόκληρη η πλατεία γέμισε λουλούδια και χρώματα που έχουν “αγκαλιάσει” με αγάπη το χωριό, καλωσορίζοντας τη νέα εποχή.

Aξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι την προσεχή Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο χωριό, επιχορηγημένη από το Υφυπουργείο Τουρισμού. Η ξενάγηση θα αρχίσει στις 5.15 το απόγευμα και θα ξεκινήσει από την πλατεία του χωριού, μπροστά από το μουσείο.

Το χωριό Καλαβασός βρίσκεται 40 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Λάρνακας. Είναι κτισμένο στη δυτική όχθη του Βασιλικού ποταμού, σε μέσο υψόμετρο 80 μέτρων.

Πηγή: CheckIn


Κύριες Ειδήσεις

Translate »