Οι νέες ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα


Gemini Man

Ο σκηνοθέτης Ang Lee και ο Will Smith ενώνουν τις δυνάμεις τους, με τον διάσημο ηθοποιό να έρχεται αντιμέτωπος με τον… νεότερό του εαυτό! Στην ταινία φαντασίας ‘Gemini Man’, ένας πενηντάχρονος συνταξιούχος δολοφόνος, ο Henry Brogan, καταδιώκεται από τον εξίσου θανάσιμο εικοσιτετράχρονο κλώνο του. Ο Henry, μαζί με τους αδίστακτους συναδέλφους του Danny και Baron, βρίσκονται κυνηγημένοι καθώς διασχίζουν την υφήλιο αναζητώντας την αλήθεια. Αυτό που ανακαλύπτουν θα αναγκάσει το Henry να βρεθεί αντιμέτωπος με τους ανθρώπους που εμπιστευόταν και να αποφασίσει ποιανού η ζωή αξίζει περισσότερο, η δική του ή του κλώνου του; Η ταινία ‘Gemini Man’ έχει ιδιαίτερο τεχνικό ενδιαφέρον καθώς οι σκηνές δράσης έχουν γυριστεί σε 3D ανάλυσης 4K και με ένα framerate της τάξεως των 120 καρέ το δευτερόλεπτο! Αυτό κάνει τις σκηνές αυτές απίστευτα ρεαλιστικές και δραματικές. Επίσης, όπως και στην περίπτωση του Samuel L. Jackson στο ‘Captain Marvel’ έχουν χρησιμοποιηθεί ειδικά εφέ για να κάνουν τον Smith να φαίνεται πολύ μικρότερος.

Σκηνοθεσία: Ang Lee
Πρωταγωνιστούν: Mary Elizabeth Winstead, Will Smith, Clive Owen
K Cineplex (Λάρνακα): 17.20, 19.45, 22.15 σ/κ επίσης 15.00

 

A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon

Παράξενα φώτα πάνω από την ήσυχη πόλη του Μόσινγκχαμ σηματοδοτούν την άφιξη ενός μυστηριώδους επισκέπτη. Μία άτακτη και αξιαγάπητη εξωγήινη , η ΛΟΥ-ΛΑ , προσγειώνεται κατά τύχη στην Φάρμα, και ο Shaun αρπάζει αμέσως την ευκαιρία για μια γαλαξιακή περιπέτεια με αποστολή να βοηθήσει την ΛΟΥ-ΛΑ να γυρίσει σπίτι της. Η ΛΟΥ-ΛΑ με τις μαγικές εξωγήινες δυνάμεις της εκτός ελέγχου κάνει την μία καταστροφική σκανδαλιά μετά την άλλη και ο Shaun θα πρέπει να οδηγήσει την φίλη του σε ένα ταξίδι μέσα στο δάσος για να βρουν το χαμένο της διαστημόπλοιο. Ταυτόχρονα μια μυστηριώδης κρατική Αντί- Εξωγήινη Υπηρεσία τους καταδιώκει. Θα μπορέσουν να βρουν το διαστημόπλοιο πριν να είναι αργά;

Σκηνοθεσία: Will Becher, Richard Phelan

K Cineplex (Λάρνακα):17.00, 19.30, 22.15

Diego Maradona

5 Ιουλίου 1984: ο Diego Maradona φτάνει στη Νάπολι με την πιο πολυδάπανη μεταγραφή στην ιστορία και για τα επόμενα επτά χρόνια θα κατακτήσει τα πάντα. Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και η πιο θερμή πόλη της Ευρώπης γίνονται οι ιδανικοί παρτενέρ. Στο γήπεδο, ο Maradona είναι μια ιδιοφυία. Έξω από αυτό τον αντιμετωπίζουν σαν θεό. Όμως υπάρχει και το τίμημα. Το τίμημα της δόξας. Η τρίτη ταινία από την Οσκαρική ομάδα πίσω από τα πολυβραβευμένα “Senna” και “Amy” δημιουργήθηκε μέσα από 500 ώρες υλικού από το προσωπικό αρχείο του Diego Maradona που προβάλλεται για πρώτη φορά δημόσια.

Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 19.30, 22.15

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »