Νέο Vibe Dining Concept στο ολότελα ανακαινισμένο Hobos Steak House!


Νέος αέρας για το δημοφιλές Steak House της Λάρνακας

 

Με νέο αέρα υποδέχεται τη νέα χρονιά το Hobos Steak House, το δημοφιλές Steak House της Λάρνακας.

Οι χώροι του ανακαινίστηκαν και το μενού του ανανεώθηκε, ώστε να συμβαδίζουν περισσότερο με τις προτιμήσεις της πελατείας του. Στη νέα διακόσμηση διατηρήθηκε η πετυχημένη ατμόσφαιρα αλλά και η απρόσκοπτη υπέροχη θέα προς τη θάλασσα, με την προσθήκη μερικών νέων στοιχείων που δίνουν μια πιο εκλεπτυσμένη αίσθηση στο εστιατόριο, όπως ο χαμηλός φωτισμός, το μαύρο χρώμα που είναι πλέον το κύριο στοιχείο της διακόσμησης το οποίο συνδυάζεται άψογα με το νέο μαρμάρινο bar και δίνει έναν πιο industrial τόνο.

Όσον αφορά στο… ψητό, το φαγητό, το μενού έχει αλλάξει και πλέον προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη επιλογή σε στέικ, πάντα από άριστης ποιότητας κρέας δικής τους αποκλειστικής εισαγωγής.

Έτσι στο νέο μενού θα βρεις για παράδειγμα στη λίστα με τα ορεκτικά το Steak Tataki με σάλτσα Teriyaki, τα tacos με σολομό, το καπνιστό τυρί Burrata, τα mini burger με βασιλικό κάβουρα και ανανεωμένες σαλάτες. Στα κυρίως πιάτα το Tomahawk steak ψημένο στη σχάρα για δύο ή τρία άτομα, το ξακουστό μοναδικής ποιότητας Waguy Rib Eye steak, το premium burger φτιαγμένο αποκλειστικά από αμερικάνικο black angus steak και ανανεωμένες εναλλακτικές επιλογές όπως κοτόπουλο, σολομό και γαρίδες.

Νέο concept εισήχθη και στο μενού των ποτών, με καινούρια λίστα κρασιών με επιλογές από τους καλύτερους παραγωγούς του κόσμου αλλά και καινούρια λίστα με cocktails και Gin & Tonics.

Aν “ψήνεσαι” για στέικ και νέο Vibe Dining Concept, πάρε το δρόμο για Φοινικούδες!

Ανοικτό: Δευτέρα-Σάββατο 16:00-24:00 & Κυριακή και αργίες 12:00-24:00.

Πληροφορίες:
Τηλέφωνο: 70000888.
Website: www.hobossteakhouse.com

Hobos Steak Housetitle
Χρήσιμες πληροφορίες:
Λεωφ. Αθηνών 14, Φοινικούδες, Λάρνακα
Δ-Σ 16.00-24.00 & Κ 12.00-24.00


Κύριες Ειδήσεις

Translate »