Μία από τις κορυφαίες ελληνίδες stand up comedian έρχεται στη Λάρνακα!


Για πρώτη φορά η Χρύσα Κατσαρίνη, έρχεται στην Κύπρο για να παρουσιάσει τα καινούργια της κείμενα και μερικά από τα παλιά και αγαπημένα, και πιο συγκεκριμένα στη Λάρνακα! Η εκ των κορυφαίων stand up comedian στην Ελλάδα, Χρύσα Κατσαρίνη, θα βρίσκεται στις 8 Μαρτίου 2020 στο Savino Live στη Λάρνακα για μία παράσταση στις 20:30.

 

Εισιτήρια προπωλούνται στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy και στο Savino Rock Bar. Τιμή εισόδου €10 προπώληση, €12 στην είσοδο. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 99865603.

Η Χρύσα Κατσαρίνη θα πραγματοποιήσει παραστάσεις σε δύο ακόμα πόλεις πέραν της Λάρνακας. Το Σάββατο 7 Μαρτίου θα βρίσκεται στο Cine Studio στη Λευκωσία και την Δευτέρα 9 Μαρτίου στο Ravens Music Hall στη Λεμεσό.

Χορηγός επικοινωνίας των παραστάσεων της Χρύσας Κατσαρίνη στη Κύπρο είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός «Πολίτης 107,6». Χορηγός φιλοξενίας το ξενοδοχείο Semeli στη Λευκωσία.

Λίγα λόγια για την Χρύσα

Τον Μάϊο του 2012 μετακόμισε στην Αθήνα και από τότε ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy. Εμφανίστηκε στο μακροβιότερο comedy club της Ιρλανδίας, το «Comedy Cellar» στο Δουβλίνο το 2013 με αγγλικό κείμενο καθώς και σε comedy clubs του Λονδίνου.

Έχει παρουσιάσει κωμικές εκπομπές στο YouTube (ΧΙΚ, ΑΟΥΤΣ). Έχει γράψει και πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες εταιριών (Knorr, Pizza fan). Έκανε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

Τον Οκτώβριο του 2018 πραγματοποίησε την πρώτη της Ευρωπαϊκή περιοδεία, παίζοντας για Έλληνες του εξωτερικού (Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Βερολίνο, Μάντσεστερ). Τον Σεπτέμβριο του 2019 άνοιξε την παράσταση της Αμερικανίδας κωμικού Liza Treyger. Αυτή την περίοδο δουλεύει την δεύτερη σόλο παράστασή της.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται:

Λάρνακα 08/03 – 20:30: https://bit.ly/3ck3S9A

 

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »