Η κωμωδία του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ» «Εν πκιερώνουμεν..! Εν πκιερώνουμεν..!» επιστρέφει στην έδρα της


Η κύρια σκηνή του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ»θα εγκαινιάσει τη νέα θεατρική περίοδο με την επίκαιρη κ καυστική  κωμωδία του Ανδρέα Νικολαΐδη «Εν πκιερώνουμεν..! Εν πκιερώνουμεν..!»

 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Αφού  όργωσε ολόκληρη σχεδόν την Ελεύθερη Κύπρο, όπου αποθεώθηκε και καταχειροκροτήθηκε σε αυλές σχολείων, πλατείες  και αμφιθέατρα, επιστρέφει στην έδρα της για να δώσει την ευκαιρία και στο Σκαλλιώτικο κοινό να παρακολουθήσει αυτή την εξαιρετική και ανάλαφρη κωμωδία.

 

Τακτικές Παραστάσεις : Σάββατο 13 & 20 Οκτωβρίου – 8.30μ.μ. , Κυριακή 7, 14 & 21 Οκτωβρίου – 8.30μ.μ.

 

Μια εξαιρετική κωμωδία που προκαλεί μεν άφθονο γέλιο αλλά και που διεγείρει τον θεατή να απαντήσει σε κάποια σοβαρά ερωτήματα κοινωνικού περιεχομένου. Η ιστορία δύο οικογενειών, εργατικών ανθρώπων, που αγωνίζονται με μοναδικό τους όπλο την ανυπακοή σαν πολίτες, κόντρα στην παράλογη σημερινή  κοινωνία…Η επανάσταση των απλών ανθρώπων, όταν οι τιμές των βασικών αγαθών έχουν φτάσει στο απροχώρητο, όταν μαζικές απολύσεις ή μειώσεις ωραρίου και αμοιβών έχουν γίνει καθημερινές, όταν κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους και η ζωή έχει γίνει δυσκολότερη από ποτέ. Ο ένας μετά τον άλλον, οι ήρωες του έργου υψώνουν το ανάστημα και τη φωνή διαμαρτυρίας τους. Επίκαιρα και σοβαρά θέματα ειπωμένα με τη σκληρή σάτιρα και τη φάρσα που προκαλεί άφθονο γέλιο. Είναι το είδος που επινόησε ο ίδιος ο λαός, για να χτυπήσει  ανελέητα, με γλώσσα τσουχτερή, αιώνες τώρα, τα στραβά μάτια της εξουσίας ή τα σάπια προϊόντα της κοινωνίας…

 Κύριες Ειδήσεις


Translate »