Επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος Starbucks® στη Λάρνακα


Με ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασαν τα Starbucks® τα επίσημα εγκαίνια του 11ου καταστήματός τους στην Κύπρο, στη στοά Q-City Centre στη Λάρνακα, την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου. Οι φίλοι των Starbucks® είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια μοναδική βραδιά που περιλάμβανε μεταξύ άλλων μουσική, γευστικές δοκιμές καφέ Starbucks, αναπάντεχα κοκτέιλ με καφέ και πολλές εορταστικές εκπλήξεις.

Το νέο κατάστημα Starbucks® στεγάζεται στην εντυπωσιακή στοά Q-City Centre, στο κέντρο της πόλης παρά την πλατεία Ερμού, σε έναν μοντέρνο χώρο που προβάλλει το Regional Modern σχεδιαστικό concept των Starbucks®, δίνοντας έμφαση στην παράδοση του καφέ και την δημιουργία ενός άνετου και φιλόξενου περιβάλλοντος.

 

Τα εγκαίνια του καταστήματος πραγματοποιήθηκαν από τον Στέφανο Αραβάνη, Commercial Director της Starbucks® στην Ελλάδα και Κύπρο, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα εγκαινιάζουμε το 11ο κατάστημά μας στην Κύπρο και πολύ ενθουσιασμένοι που οι Λαρνακείς το έχουν ήδη αγκαλιάσει και το έχουν εντάξει στις επιλογές τους για να απολαύσουν την αγαπημένη εμπειρία καφέ Starbucks®. Από πλευράς μας, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες, να αποκτούμε μοναδικές σχέσεις με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και να επιβραβεύουμε την αφοσίωση».

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »