Δυο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα ενώ συνεχίζεται στην μεγάλη οθόνη το “Βουράτε Γειτόνοι”


“Βουράτε Γειτόνοι”

 

Οι πολυαγαπημένοι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς επιστρέφουν… στη μεγάλη οθόνη!

Μετά το (μετριότατο) ‘Πουλί της Κύπρου’ του Λώρη Λοϊζίδη που γέμισε ασφυκτικά τις κινηματογραφικές αίθουσες της Κύπρου, ένας ακόμα τρομερά δημοφιλής και αγαπητός σεναριογράφος στο ευρύ κοινό, ο Γιώργος Τσιάκκας, κάνει άλμα από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη, μεταφέροντας μία από τις δημοφιλέστερες κωμικές σειρές που πέρασαν ποτέ από την κυπριακή τηλεόραση, το ‘Βουράτε Γειτόνοι’ στο κινηματογραφικό πανί, με την επιτυχία της ταινίας στο εγχώριο box office να θεωρείται εκ των προτέρων δεδομένη.

Ο τσιγκούνης και άξεστος ‘Ρίκκος Μάππουρος’ με τη θρυλική ατάκα ‘έσιει κούσπο στο Μιτσερό’, η φωνακλού ‘Πέπα’ με το μαδράτζι, η αφελής αισθητικός ‘Ναστάζια’, ο χαζούλης ‘Αρτεμάκης’, η κακομαθημένη ‘Κικίτσα’, ο αστυνόμος ‘Κάττος’, η φαγανή ‘Πωλίτσα’, ο ‘κοτσούθκιας’ Σοφρώνης και πολλοί άλλοι αγαπημένοι ήρωες της σειράς, επιστρέφουν μετά από χρόνια στην μεγάλη οθόνη, δριμύτεροι και ανανεωμένοι! Η κινηματογραφική ταινία υπόσχεται μία απρόσμενη πλοκή, διασκεδαστικές ατάκες και άφθονο γέλιο!

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης του ‘Μπρούσκο’ Στάμος Τσάμης και το σενάριο φέρει την υπογραφή φυσικά του Γιώργου Τσιάκκα. Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Ζένιος, Άλκηστις Παυλίδου, Χριστίνα Παυλίδου, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Μάρα Κωνσταντίνου, Δημήτρης Ξύστρας κ.α.

Σκηνοθεσία: Στάμος Τσάμης
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Ζένιος, Άλκηστις Παυλίδου, Χριστίνα Παυλίδου
Πρεμιέρα: 21 Mαρτίου – 10 Απριλίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ. 17.25, 19.45, 22.15 / ΣΚ και 15.00

 “Pet Sematary”

Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 19.50, 22.15

“Shazam!”

Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 17.00, 19.45, 22.30

 

 

 

Check In Cyprus - ΑρχικήΚύριες Ειδήσεις

Translate »