Ανοιχτή για το κοινό από αυτό το Σάββατο η πισίνα του Indigo Hotel


Ανοίγει αυτό το Σάββατο 11 Ιουλίου για το κοινό η πισίνα του Indigo Hotel Larnaca, που βρίσκεται στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου. Η θέα που προσφέρει είναι μαγευτική και άκρως δελεαστική αφού από τον χώρο της πισίνας φαίνεται στο βάθος η θάλασσα, αλλά και η πόλη της Λάρνακας.

 

Το Kampana Pool Bar, δίπλα από την πισίνα, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «πριβέ μπαρ», λόγω του μικρού αριθμού ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει, δε θα σας αφήσει ασυγκίνητους, χαρίζοντας στιγμές χαλάρωσης και σερβίροντας σνακ και ποτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

 

 

Το Hotel Indigo ενσαρκώνει την «Ιστορία της Γειτονιάς» στο σχεδιασμό των ξενοδοχείων του, εμπνευσμένη από την ιστορία και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής. Κάθε Hotel Indigo βάζει τις δικές του πινελιές στο σχεδιασμό, ενώ τα εστιατόρια και μπαρ του, συνδέονται με το πνεύμα της γειτονιάς. Η συγκεκριμένη τοποθεσία του  Hotel Indigo Larnaca, επιλέγηκε για την πλούσια ιστορία της περιοχής του Αγίου Λαζάρου και προσφέρεται για ρομαντικές αποδράσεις αλλά και για να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες και των πιο απαιτητικών, προσφέροντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον χαλάρωσης.

 

Συνδυάζει ιδανικά το πάντρεμα του παλιού με του νέου, μια εικόνα που αντιπροσωπεύει πλήρως και την ευρύτερη πόλη της Λάρνακας.

Λόγω του πρωτοκόλλου υγείας COVID-19, η κράτηση είναι υποχρεωτική για την είσοδό σας στην πισίνα.

Στο Indigo Hotel Larnaca, έρχεστε σαν επισκέπτης αλλά φεύγετε σαν οικογένεια. Αυτή είναι η φιλοσοφία του ξενοδοχείου και αυτό θα νιώσετε μετά την επίσκεψή σας!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 24660700Κύριες Ειδήσεις

Translate »