Ανακοινώθηκε το “Wonder Woman 3”!


Πηγή: checkincyprus.com

Είναι επίσημο!

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του “Wonder Woman 1984” στο HBO Max, η Warner Bros ανακοίνωσε ένα ακόμα sequel για την πολεμίστρια της DC, το “Wonder Woman 3”, ολοκληρώνοντας έτσι την τριλογία.

Φυσικά το ρόλο της Diana Prince στην τρίτη σόλο ταινία της Wonder Woman θα υποδυθεί εκ νέου η Gal Gadot, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ξανά η Patty Jenkins.

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του στούντιο Toby Emmerich, λέγοντας πως “καθώς οι φανς σε ολόκληρο τον κόσμο συνεχίζουν να αγκαλιάζουν την Diana, οδηγώντας σε ένα δυνατό πρώτο Σαββατοκύριακο για το ‘Wonder Woman 1984’, είμαστε ενθουσιασμένοι να συνεχίσουμε την ιστορία της με τις δικές μας πραγματικές Wonder Women – την Gal και την Patty– οι οποίες θα επιστρέψουν για να ολοκληρώσουν την εδώ και αρκετά καιρό προγραμματισμένη τριλογία”.

Να υπογραμμίσουμε ότι το “Wonder Woman 1984”, σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής, παρακολούθησαν οι μισοί συνδρομητές της την Παρασκευή όπου έκανε πρεμιέρα. Για την ιστορία, οι συνδρομητές του HBO Max αγγίζουν τα 13 εκατομμύρια.Κύριες Ειδήσεις

Translate »