Έφθασε το νέο κατάστημα Starbucks® στο Q-City Centre


Η Λάρνακα μόλις απέκτησε ένα δεύτερο κατάστημα Starbucks®, το οποίο έχει ήδη προκαλέσει ενθουσιασμό στους κατοίκους της πόλης.

Έχει στόχο να προσφέρει την αγαπημένη εμπειρία καφέ Starbucks στους καθημερινούς αλλά και τους νέους πελάτες του.

Το νέο κατάστημα Starbucks® στεγάζεται στην εντυπωσιακή στοά Q-City Centre, στο κέντρο της πόλης παρά την πλατεία Ερμού, σε έναν μοντέρνο χώρο που προβάλλει το Regional Modern σχεδιαστικό concept των Starbucks®, δίνοντας έμφαση στην παράδοση του καφέ, στις σχέσεις με την τοπική κοινωνία αλλά και την δημιουργία ενός άνετου και φιλόξενου περιβάλλοντος.

Με προτεραιότητα την αυθεντική εξυπηρέτηση και την δημιουργία μιας ζεστής και lounge ατμόσφαιρας, το νέο κατάστημα Starbucks αποτελεί ιδανική πρόταση για ένα διάλειμμα χαλάρωσης από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και υπόσχεται να αποτελέσει ένα νέο hot spot στην πόλη του Ζήνωνα, όπου ο τέλειος καφές είναι μόνο η αφορμή. Το νέο Starbucks® Λάρνακας βρίσκεται σε ιδανικό σημείο στην πολύβουη γειτονιά της πλατείας Ερμού και είναι ιδανικό για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, για στάση μετά τη δουλειά, για ομαδικό διάβασμα ή ακόμα και για επαγγελματικές συναντήσεις σε ένα εμπνευσμένο περιβάλλον, με άνετα τραπέζια, ποιοτική μουσική, δωρεάν Wi-Fi και ευέλικτη πρόσβαση σε παροχή ρεύματος.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, με ένα μοναδικό πάρτυ, από τις 17:00 το απόγευμα, που θα κρατήσει μέχρι το βράδυ και θα περιλαμβάνει coffee samplings, μουσική, κεράσματα και φυσικά… πολλές εκπλήξεις για όλους τους παρευρισκόμενους.

Τo νέο Starbucks®  είναι καθημερινά ανοικτό από τις 08:00 το πρωί μέχρι και τις 00:00 το βράδυ και Παρασκευή με Κυριακή μέχρι τις 00:30Κύριες Ειδήσεις

Translate »