Σκόνη και βροχές στο “μενού” του Σαββατοκύριακου


Βροχερό αναμένεται το Σαββατοκύριακο..

 

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αργά το απόγευμα θα παρατηρείται αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια, και τους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και πιθανό µεµονωµένη καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και περιοχές στο εσωτερικό. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώνει µικρή άνοδο και θα κυµαίνεται κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να
σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή .

Την Τρίτη, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, παραµένοντας όµως κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.Κύριες Ειδήσεις

Translate »