Ο Βαφτιστικός της Κυρίας -Στο Παττίχειο Δημ. Αμφ. Λάρνακας – Με τον Χάρη Ρώμα


Κωμωδία των Ενεκέν, Βέμπερ, Ντε Γκορς

 

 

Λίγα λόγια για το έργο:Μία ρετρό κωμική παράσταση, που μας ταξιδεύει στα χρόνια των Βαλκανικών πολέμων. Ένας βαπτιστικός (Όθων Μεταξάς) φεύγει από το μέτωπο με άδεια για να επισκεφθεί την νονά του (Θεοφανία Παπαθωμά), την οποία δεν έχει δει από την βάπτιση! Παρ’ όλα αυτά αλληλογραφούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και εκείνος έχει αρχίσει να την ερωτεύεται!

Είναι όμως η ταυτότητά του αυτή που διατυμπανίζει; Ποιός είναι ο απώτερος σκοπός του; Το «ζευγάρι» βαπτιστικού-νονάς συμπληρώνει ο σύζυγος της δεύτερης (Σωτήρης Καλυβάτσης), ο οποίος εκτός από λουφαδόρος από το μέτωπο είναι και άπιστος και έχει στενοχωρήσει πρόσφατα την γυναίκα του με τις παράνομες σχέσεις του.

Μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά, οι ήρωες δημιουργούν ένα ανεπανάληπτο και συνάμα αστείο μπέρδεμα, που περιπλέκεται ακόμα πιο πολύ όταν την εμφάνιση του κάνει ο θείος της κοπέλας (Χάρης Ρώμας), στρατηγός και υπέρμαχος της ηθικής που πιάνει το παράνομο ζευγάρι να φιλιέται και η σύζυγος ενός στρατιώτη (Κατερίνα Τσαβάλου) για να ζητήσει μεσολάβηση να φέρουν τον άντρα της από το μέτωπο.

 

Πρωταγωνιστούν:

Χάρης Ρώμας, Σωτήρης Καλυβάτσης, Θεοφανία Παπαθωμά, Κατερίνα Τσάβαλου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης και η Εύη Κολιούλη

Στο ρόλο του «Βαφτιστικού» ο Όθων Μεταξάς.

 

Ταυτότητα παράστασης:

Διασκευή-σκηνοθεσία: Χάρης Ρώμας

Σκηνικά-κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά

Φωτισμοί: Δημήτρης Αποστόλου

Μουσική επιμέλεια: Χρήστος Παπαδόπουλος

Παραγωγή: Στράτος Μαρκίδης

 

Τιμές εισητηρίων:

  • € 20,00  ZONE A
  • € 15,00  ZONE B
    shop.tickethour.com


Κύριες Ειδήσεις

Translate »